Търси

Беглика фест - Пробуждане 2016

Начало
25.08.2016 г. от: 12:00 ч.
Край
29.08.2016 г. от: 10:00 ч.
Организатор:Беглика фест
Имейл:beglika@gmail.com
Beglika Fest - Awakening 2016

Внимание, бегликъри*!
 
Някъде иззад хълмовете на Беглика, там, където музиката и изкуството изпълват въздуха между язовира и луната в края на всеки август, някъде там вече се задава осмият Беглика Фест! 

В осмото издание на фестивала ще разменяме ключове под звуците на основоположниците на ambient в света Deep Forest. Носителите на Грами идват за първи път в България и избраха Беглика за своето място. Заедно с тях ще чуем и вдъхновяващия Markandeyа, както и вълшебния звук на Man of No Ego. 

В приключенията на търсене на ключовете към себе си ще ни насочват Gene Keys Bulgaria, а Беглишки нинджи ще ни предизвикат в едно пътешествие сред беглишката гора. Дълбините на тишината ще открием в Острова на тишинавтите. Под звездното небе на Беглика ще видим и Цирков театър "Нибрай", както и Playback театър "Тук и сега". 

Даваме ви възможност да станете част от реализацията на Беглика Фест като се включите и в първата краудфъндинг кампания за фестивал в България. Подробности може да откриете по-долу. Кампанията продължава до 8 юни!

Crowdfunding: http://www.ulule.com/beglika-fest-2016awakening/
Билети можете да закупите: 
https://www.ticketlogic.bg/beglik/28158


...за да отключим заедно всички възможности, които съществуват в безкрая от вдъхновения, който хората наричат Вселена.

*бегликър – човек, част от общност, родена някъде между небето, земята, огъня и водата, осъзнал нуждата да бъде себе си като част от другите и в единство с природата. Облича се както си иска, слуша божествена музика и променя себе си и света към по-добро.

язовир Голям Беглик, Батак, Родопи
 

Спонсори на Портал 12