Търси

Безплатна лекция: Вдигане на женската енергия

Начало
13.08.2017 г. от: 12:00 ч.
Край
13.08.2017 г. от: 12:50 ч.
Организатор:Essential Moments by Elena Mateeva и Silvia Mateeva
Имейл:assist.mandala@gmail.com
Има ли всяка жена неповторима женска енергия в себе си?

Къде е изворът й и как се отключва, след години на неразбиране и пренебрежение на тези сили в нас?
Кои практики помагат в ежедневието да усетим промяна - както вътре в себе си, така и в нашата реалност?

Как Мандала Танц прави пътя към женската ни природа по-пряк и осезаем от всяка друга практика досега?
Защо специфичните движения с ханша, специфичната постройка на тялото в танца и свързването с енергията на Земята отпушват блокираните места в нас и ни водят към женско здраве, младост, излъчване и красота?

С какво специално женските практики се отличават от всички останали полезни практики (например йога, източни динамични медитации и пр) и защо задействат директно женската ни енергия?

Защо след това сияем, привличаме неочаквани щастливи събития и ставаме все по-здрави?

Добре дошли на БЕЗПЛАТНАТА ЛЕКЦИЯ В БУРГАС, където на спокойствие ще ви разкажем за основите на Мандала Танц и други женски практики. Ще разберете дали те са това, от което се нуждаете в този момент, защо дават прекрасни резултати при толкова много жени, както и дали има противопоказания да ги практикувате.

Ще отговорим и на вашите въпроси, свързани с практиките и вашите лични предизвикателста по пътя към женската ви природа.

Водещи: Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, работили вече с над 1000 жени в страната за отключване на женския им потенциал и желаните промени в живота им. 

Наред с това, Силвия и Елена имат опит с редица други телесни и лечебни практики, като "Пробуждане на източника", Кундалини Йога, Рейки, редица танцови лечебни методики. 

========================

СЛЕД БЕЗПЛАТНАТА ЛЕКЦИЯ ще имате възможност да се включите директно в силната лечебна практика за изчистване на маточното пространство "Пробуждане на източника".

Тя ще бъде последвана от Мандала Танц - практиката за директно събуждане на женската енергия и материализиране на съкровени желания.

Повече информация тук: www.facebook.com/events/104406910227511

========================

За за запазите място за безплатната лекция, е необходимо да изпратите имейл на assist.mandala@gmail.com със заглавие "Лекция Бургас".

За да запазите място за практиките Пробуждане на източника и Мандала Танц
, е нужно предварително заплащане на таксата. Повече информация относно практиките, таксите и как да запазите място, вижте тук: www.facebook.com/events/104406910227511

НА МЯСТО заплащане за практиките ще бъде възможно САМО при наличие на свободни места. Таксите за участие при заплащане на място са с 10лв. по-високи за пакета, и 5лв. по-високи за единична практика.

========================

Въпроси относно организацията на събитието:
Организатор в Бургас Марияна Германова - 0894 588 591

За въпроси относно самите практики:

Силвия Матеева - 0898 393817
silvimateeva@gmail.com
Елена Матеева - тел. 0898 381215
elena.essentials@gmail.com

Място: Амрита Център, ул. Дебелт 1, Бургас

 

Спонсори на Портал 12