Търси

Жената в мен - любовта, сексуалността и табутата

Начало
15.07.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
16.07.2017 г. от: 16:00 ч.
Съдържанието на тренинга е съобразено с основните въпроси, които вълнуват съвременната жена. Цели се постепенно и задълбочено самоизследване, достигане до вътрешни откровения и истини; преодоляване на страхове, ненужни ограничения, развиване на умения за управление на собствения си живот и взаимоотношенията със света и другите. Усвояване на практики, които ще подобрят качеството на живот и удовлетвореност.

За водещия:
Захарина Савова е психотерапевт, професор по медицина във факултет “Обществено здраве” на Медицинския университет - София. Автор е на книгите “Анорексия и булимия - болести на съвремието” и "Превенция на стрес и професионално изчерпване". Специализирала е аналитична психотерапия в Швейцария, основи на когнитивно-поведенческата терапия, краткосрочни терапии, смехотерапия. Индивидуален член е на Европейската асоциация по телесна психотерапия; преподавател и супервайзър в Института по психотелесна психотерапия. Научно-изследователската и приложно-практическата й дейност е в областта на превенция на психичното здраве и психотерапията. Преподавател е по медицинска психология, психология на управлението, психология и психопатология на стареенето, превенция на стреса. Автор е на над 90 научни публикации в български и международни издания.

Преди 5 години Захарина Савова се среща с Учителя Свами Дев Мурти. Тогава енергията помежду им я кара да се отвори за мъдростта на Изтока, и да се убеди напълно, че в основата на съвременната психология стои древната източна мъдрост.

В групата основно ще се работи по методите на аналитичната телесна психотерапия, биоенергийни техники, дихателни практики и медитативни практики, данс терапия, арт терапия.


ЛЮБОВТА, СЕКСУАЛНОСТТА И ТАБУТАТА

Умеем ли да обичаме себе си и другите? Позволяваме ли да ни обичат и да ни дават? 
Как да общуваме пълноценно? Преодоляване на травми, страхове, забрани. 
Причината за повтарящите се грешки и лоши избори. Как да преодолеем лошите навици и вредните убеждения?

Разликите между мъжа и жената, които ни пречат да се разбираме по-добре
Ще говорим за ревността и изневярата. Как да запазим щастието и любовта с партньора си. Развиване на умения за привличане и задържане на интереса, желанието, уважението на партньора. 

Петте основни типа жени. Липсващи поведения в общуването.
Запознаване с различните роли на жената. Смисълът им в изграждане на връзката ни с партньора. Кога, какви да бъдем. Определяне на доминиращите или липсващи умения и поведения за създаване на хармонични взаимоотношения с любимия мъж.

Истините, лъжите и табутата за секса!
Аз и моята сексуалност - Как да постигна удоволствие, наслада и радост?! Кои са най-честите причини за проблеми в секса-как да ги преодолеем.
Практики за по-добър интимен живот.
цена - 200лв , местата в групата са ограничени
за подробности и записване на тел:0896 888 299 - Аксиния Бешева


 

Спонсори на Портал 12