Търси

Фестивал 'Събуди се!' 2023 / Wake Up Fest 2023

Начало
04.07.2023 г. от: 12:36 ч.
Край
09.07.2023 г. от: 16:36 ч.
Местоположение
Кукленски Манастир Св. Св. Козма И Дамян
Организатор: Задруга Вдъхновение / Community Inspiration
Facebook: Задруга Вдъхновение
“Събуди се!” ни събира за 13ти пореден път, за да творим, учим, споделяме и за да се забавляваме заедно, приютени в прегръдката на Родопите. Място и време за смисъл далеч от градския шум, там, където чуваш само щурците и сърцето си.
Шест дни в разгара на лятото, изпълнени с дискусии, работилници, лекции, практики, музика, танци, приключения и неповторими преживявания сред природата.
Шест дни, в които да бъдеш себе си сред себеподобни.
“Събуди се!” е многолик и непрестанно развиващ се фестивал, който приютява разнообразие от идеи, изкуства и дейности. Жива утопия, в която се стремим към равновесие между дух и материя, традиция и иновация, социум и природа, водени от следните споделени ценности:
 
Любознателност
Предлагаме палитра от обогатяващи преживявания, свързани както с традиционни, така и с иновативни подходи в сферата на устойчивия и природосъобразен начин на живот. Провокираме потребността от нови знания и опитност, като създаваме възможност за дълбоко сетивно и духовно потапяне в разнообразни теми, формати и преживявания.
 
Човеколюбие и Общуване
Приемаме другостта на другия и се стремим към автентичност и откритост без да проповядваме различия. Разглеждаме човека в неговата многопластовост и стремеж към усъвършенстване. Стараем се да общуваме открито, ръководени от гостоприемност, дружелюбие и доверие.
 
Себеразвитие 
Създаваме безопасна среда, базирана на споделени ценности, която дава възможност за напускане зоната на комфорт с цел културно и личностно израстване. Предлагаме разнообразие от преживявания, които обогатяват човека в неговата цялост.
 
Природолюбие и свързаност
Пазим и подхранваме съкровената си връзка с природата. Уважаваме живата среда около себе си и полагаме грижи за нея, стремейки се към разумно използване на ресурсите и ограничаване на отпечатъка ни.
 


Кукленски Манастир Св. Св. Козма И Дамян

Спонсори на Портал 12