Търси

За първи път Зор Алеф организира Майсторски клас по магическо Слово (ПОКАНА)

Още по темата ...

Зор Алеф: Какви са степените на посвещение и кое е същественото? (ИНТЕРВЮ)

Виж повече

Зор Алеф: Наша задача е да изпълним живота с осъществено Триединство (ИНТЕРВЮ за Любовта)

Виж повече
05.09.2023 г.
2777
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Две последователни събития организира Зор Алеф в София в периода 15-17-и Септември. Първото събитие, което ще се проведе на 15-и Септември е семинар на тема: "Завършване на 18 Аркан на езотеричната мъдрост“. По време на семинара ще бъдат разгледани темите за окултна защита; четирите нива на опасност, както и магически формули за изграждане на неуязвимост и защита пред лицето на всякаква опасност.

Семинарът на 15-и Септември ще се проведе в хотел „Анел“, бул. „Тодор Александров“, №14, Конферентна зала,  с начален час 19.00ч. За повече информация: 0884/78 92 69.

НА 16 И 17.09.2023 – ЗА ПЪРВИ ПЪТ МАЙСТОРСКИ КЛАС ПО МАГИЧЕСКО СЛОВО
  • Продължение на темата с окултната защита
  • Работа с реализационна формула
  • Работа с магически и сакрални текстове
  • Ритми и състояния, използвани в Магическото слово
  • Формули и визуализации

Майсторският клас е за всеки, който желае да надникне по-дълбоко в магическото изкуство. Всеки ден ще се състои от две части.

Водещ: Учителя Зор Алеф
Начален час и за двата дни: 17.00 ч.
Място на провеждане: София, хотел „Анел“, бул. „Тодор Александров“, №14, Конферентна зала
За информация до 19.00 ч.: 0884/78 92 69

Необходимо е предварително да заявите желание за участие. Заплащане – на място.
~ ~ ~
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на български и руски език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия и други държави.

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям Учител Зор Алеф приема Христос.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, „Възвание към светлината", „Йога на Словото", "Практика на триединното здраве", "Практика на трансцедентния покой", „Йога на сънищата", „Да бъдеш", „Метод на неуязвимостта", „Магическото слово“. Очаквайте новата му книга за „Наука на безсмъртието“.
 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12