Д-р Тимен Тимев: Изолацията от коронавируса е част от духовната битка за душите (ВИДЕО)

05.04.2020 г.
29226
Добавена от: Борислав Борисов
Представяме ви интервю с д-р Тимен Тимев - психиатър, алтернативен учен и писател, по темата за коронавируса и наложената изолация и дистанция между хората. Във видеото д-р Тимев говори за нужната промяна в начина на живот и победа над страха и изкушенията.

Съвременното човечество, в огромната си част не притежава нищо друго освен собственото си тяло - натъпкано, програмирано и смляно според рецептите на масмедиите, и общата дигитана команда - всички през цялото време да бъдем заедно, за да изгубим именно - самотата (т.е. индивидуалността)

Коронавируса и всички тези, които разтоварват оръжия и техника..., това не е голямата битка, между държавите и корпорациите. Това всичко е камуфлаж, инсценировка - за да си мисли човечеството, че войната е между човешките нарцисцизми. Не. Войната е много по-глобална. Тя е космическа война. Тя е война между духовното начало, което не живее в сетивния свят. 

Още Орфей и богомилите знаеха: Външния свят е творение на дявола. Врагът на човешкия род е между нас. Кога тази планета не е била управлявана от дявола? Само, че съм казвал разликите между стария, класическия дявол, който беше глупав и модерния дявол подсилен с гениалните математически решения на космическия Сатана. Модерния дявол казва: Защо ще измъчвам човечеството? Аз не съм класически глупак да му подготвям казани и вили..., скоито да го дамсгосвам...Аз ще му давам колкото се може повече наслади, колкото се може повече оргазми, колкото се може повече остри усещания...

Въобще целият живот на съвременния човек е построен върху смъртта под формата на наслаждения.  Вижте цялото видео:
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12