Търси

Ефектът Мандела и странните теории, че вече сме погълнати от Черна дупка (ВИДЕО)

27.04.2017 г.
4987
3
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Макс Лафлин, който е само на 13 години и придобива широка популярност в западните страни и най-вече чрез споделяния в социалните онлайн мрежи, бе посочен от редица научни среди като новият млад гений. В момента той патентова нова система за производство на напълно безплатна енергия, но през последните дни разбушува интернет със своя теория за материалната реалност.

Според нея ние съществуваме в безкраен низ от паралелни светове! Тези светове се различават коренно един от друг и правилата в тях са различни. Събитията в нашия свят постоянно „създават“ безброй нови светове и алтернативни реалности!

Според младото момче, всички ние вече сме мъртви, а нашият свят е унищожен от черна дупка. Макс твърди, че днес ние живеем в паралелен свят на този от преди няколко години!

Доколко думите на Лафлин са близо до истината, могат да преценят онези от вас, които могат да четат по неговата антропогенна структура на лицето, очите и звукът на гласа му:

* повече за паралелните светове вижте в линковете по-долу
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Свързани публикации

Космос - Мултивселена, Паралелни Вселени и Реалности
13.07.2016 г.
6239
2

Мултивселена, Паралелни Вселени и Реалности - теоретичен анализ

Във физиката и космологията паралелните вселени са хипотетичнa колекция от идентични или различни вселени, включително уникални и хипотетични вселени, които съжителстват с познатата ни вселена, но могат да се развиват и живеят при коренно различни закони на физиката
Виж повече
паралелни вселени - хиперпространство
21.07.2016 г.
2835
3

В хиперпространството на паралелните вселени, всичко си взаимодейства

Представите за паралелни вселени или размери, които приличат на нашата собствена са се появили в произведения на научната фантастика и са били използвани като обяснения за метафизиката, за един физик това е бедствие като вероятно рискува бъдещата си кариера, представяйки теория за паралелните вселени и реалности
Виж повече
космос - паралелни вселени - мултивселена
05.08.2016 г.
2616

Доказателството за паралелните светове е кодирано в нашия космос

Съвременните теории на физиката пораждат идеята за множество вселени, в които съществуват почти идентични версии на познатата ни вселена. Някои привърженици на теорията заявяват, че са намерени реални физически доказателства за съществуването на мултивселената. Теоретичните физици, които работят върху сегашния модел на инфлацията и как това води до островните вселени, казват, че доказателството за паралелните светове е кодирано в нашия космос.
Виж повече
суперструни - паралелни вселени - гравитон
05.08.2016 г.
1760
1

Нашата вселена е създадена от сблъсъци между мембрани в единадесет-мерно пространство

Мембраните позволяват изцяло нов набор от възможности в областта на физиката на допълнителните измерения, тъй като частиците с техните квантови полета, ограничени до мембрана, ще взаимодействат посредством различните фундаментални закони на дадената паралелна вселена. Протони, електрони, кварки, всички видове основни частици могат да бъдат залепени върху мембраната и изцяло да изграждат нейната физика.
Виж повече
Коментари 3
 • Nikolay Kolev
  29.04.2017 г. 18:42
  това дете има характерните признаци на маниакално поведение отличаващо се с накъсана реч, характерното лице, повишена енергия в поведението му, еуфория и повтарянето на едно и също нещо в различни вариянти. Лошото е че се насърчава от родителите си което допълнително реинфорсват поведението му. Те са последните хора които биха признали че детето им има проблем, особенно когато имат някакви съзнателни или несъзнателни ползи от това. Дано се окажа неправ но ако това дете изчезне от медийте косвено ще докаже това. Никоя медия няма да си признае че се е подвела по това дете а и хората имат къса памет към такива събития. Бих препоръчал на редакторите да свалят този материял до изясняване на случая.
 • Petya
  28.04.2017 г. 12:00
  https://www.youtube.com/watch?v=sDSDA5PGJnY
 • Никола Чухлев
  27.04.2017 г. 14:58
  Под "антропогенна структура на лицето" имате предвид Аримановите черти ли ? :) Лъжепророци много, истината малко...

Коментари:

Спонсори на Портал 12