Търси

Обетована земя ИзРаЕл се намира между Рила, Пирин и Родопите (ВИДЕО)

20.10.2016 г.
7634
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал 12 разговаря с Илиян Бучков - краевед, който изследва следите на бесите в Рила и Якоруда. За да върви по техния път той живее под Седемте рилски езера.

По време на форума „Езотерика и духовност – живот в новото измерение”, който се проведе в Шумен в началото на октомври, той изнесе доклад с предизвикателното заглавие: „Господ е българин!”

Според Бучков чрез топонимите – имената на местности и селища, може ясно да се проследи пътя на нашия народ, както и функциите на всяко тракийско племе. Според него обетованата земя Израел е криптограма, която се образува от имената на няколко планински върха.

Наименованията са се запазили повече от 10 000 години, което показва, че едно и също население - българите сме обитавали тази територия от дълбоки времена. Не само това Адам и Ева са сътворени тук, смята Бучков. Това са и първите говорещи хора. ХоРа идва от смисъла – хоратещи индивиди - хора. Преди тях е имало друга разумна цивилизация, която е разполагала с други средства за комуникация. В Рила се намира изобразен планетарния модел, както и мястото откъдето идваме. Старото име на Пирин е Ор(б)ел, а древното на Рила на български е Радуил.

Повече за Свещеният Граaл, за сътворяването на Вселената, Озирис и Изида изгледайте цялото ВИДЕО:

Илиян Бучков
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12