Търси

Откритие на уникални артефакти за рода Дуло, Атила и връзката с Русия, пренаписва историята ни (ВИДЕО)

23.04.2017 г.
10738
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Феноменално историческо откритие е на път да пренапише историята. Българи откриха сребърна плочка със структурата на целия род Дуло, докоснаха се до мечът на Атила, който излъчва енергия на квантово ниво, както и до артефакти свързани с редица български символи, глаголицата и връзката между българското древно познание, пътят на духовното развитие и тънките нишки свързващи ги с Русия и по-специално с обявената за светица - княгиня Олга.

Новината за разкриването на уникалните артефакти съвпада с пророчествата за началото на период, в който ще се изясни дълбоката историческа връзка между България и Русия, който ще е и своеобразно начало на нов път на познание.

Очаквайте детайлен материал по темата

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 
Дамян Попхристов
Проф.Дамян Попхристов
Проф.Дамян Попхристов е един от най-сериозните изследователи и възкресители на богомилското учение в нашето съвремие. Основател на „Български център Просветление” - организация, която работи за популяризирането на истините за нашите предци и изконните български духовни ценности, за ролята и мястото на българите в социалните, културните и духовните процеси в Европа от древността до днес.

Дейността на центъра се осъществява чрез срещи-разговори, лекции, публикации, пътуващи семинари в България и чужбина, посещения на български училища и центрове из цяла Европа, както и чрез контакти с научни и културни институции, университети и фондации по цял свят.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12