Търси

Йордан Камджалов и гласовете на Музикална Лаборатория за Човека

Още по темата ...
Ден на будителите

Йордан Камджалов: Въпросът е да не възлюбим упойката повече от самия живот

Виж повече
Йордан Камджалов

Йордан Камджалов: Акордирането на душата е път към авто-революция

Виж повече
Йордан Камджалов

Йордан Камджалов: В смирението се раждат големите неща

Виж повече
08.03.2016 г.
2461
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
По желание на много почитатели от цялата страна, не успели да посетят музикалното представяне на Музикална Лаборатория за Човека на 23.02 в зала Мати Ди, НДК в град София,  под диригентството на Йордан Камджалов и Мая Василева, по случай началото на Житния режим, Ви подаряваме възможност да чуете запис на емблематичната песен „Житено зърно“, изпълнена от вълшебните гласове на Лабораторията, с много любов! Йордан Камджалов бе приел поканата на НДК да представи с няколко музикални изпълнения иновативния концептуален вокален проект, в лицето на Музикална Лаборатория за Човека.

Ще може да се насладите на звуците и посланието на невероятната песен, по текст на Весела Несторова и музика на Учителя Беинса Дуно, в изпълнение на Музикална Лаборатория за Човека, с нейния създател и диригент Йордан Камджалов.
До още музикални вълшебства ще се докоснем чрез втория формат на Музикална Лаборатория за Човека, наречен “България Пее” на 26.03 от 17 ч.,в зала Мати Ди в НДК.

Събитието е отворено за абсолютно всички със записване на mlzavsichki@gmail.com  до 21.03, като нивото на музикална подготовка не е отзначение.

На 6 април в зала “България” ще бъде представен  и третият проектен формат към Музикална лаборатория за Човека, който ще изпълни заедно с международния оркестър Генезис, монументалната  Девета Симфония на Бетовен, под палката на Йордан Камджалов.

Свързани публикации

Житен режим
25.01.2016 г.
8033
10

Житният режим - възможност за пълно обновяване на нашето тяло и дух

Житният режим е рецепта не само за подмладяване и пречистване на организма. Това е моментът, в който можем да осъществим връзка и на трите нива - духовно, ангелско и физическо и това да ни извиси и обнови цялостно.
Виж повече
житен режим
23.02.2016 г.
1453
2

Йордан Камджалов и Музикална лаборатория с изява днес в НДК по повод житния режим

Ако някой иска да се свърже с Христовия Дух и да си омекоти кармата, добре е да направи житния режим в началото на март, когато Слънцето е в знака Риби.
Виж повече
зала Мати - НДК, старт на Житния режим
25.02.2016 г.
2276
2

Със своеобразно средище на Дух и Култура започна началото на Житния режим

Специално за читателите на Портал 12, Г-н Грива сподели - „И да не забравяме, че основното по време на поста е състоянието на Благодарност за всичко! Избягване на конфронтациите и стремежът към трансформиране на психическите състояния от отрицателни в положителни са много важни"
Виж повече
Коментари 2
  • Пламен Петков
    08.03.2016 г. 21:52
    Житното зърно, всеки да посее в себе си, така както и всеки може да пее, то е заложено, на някой повече, на някой по-малко, ама Бетовен е свирил по 18 часа до припадък... 1 % талант 99 % труд!
  • Любов Симеонова
    08.03.2016 г. 15:30
    Изключителна красота, изящество, професионализъм... Чакам следващото публично събитие!

Коментари:

Спонсори на Портал 12